- Murermester med mere end 20 års erfaring

Nomineret til årets murer - igen i 2018!
- Læs alt om nomineringen her

Samarbejdspartnere …vi selv tør bruge hjemme

Malermester Mads Hansen
Anmeld Håndværker Profil

PS-tag
– Anmeld Håndværker Profil

Schier Håndværker Service ApS
– Anmeld Håndværker Profil

Rømer Vvs V/ Michael Rømer-Pedersen

Thoma El ApS

LHK Stillads A/S

El-Control

Ms Entreprenør Og Anlæg IVS

ABclausen A/S

Isoteamet.dk

… samt mange andre.

​Flise inspiration:

Mosaik Hjørnet

Alicebutik

Hos Murermester Morten Madsen bruger vi kun kvalitets produkter, som alle lever op til de danske bygningsreglementer og lovgivning, og vi handler derfor bl.a. hos XL-Byg Pro

Vi står klar til at give dig et godt tilbud

​Hvilken facaderenovering ønsker du?

Som professionel murermester kan vi udføre alle typer facaderenovering, og vi vejleder gerne om, hvad der passer bedst til netop din ejendom. Men det er op til dig at vælge, om du ønsker en markant ændring af facaden eller gerne vil bibeholde husfacaden i nuværende stil.

Vi udfører facaderenovering som:

  • Fugning
  • Filtsning
  • Vandskuring
  • Pudsning

Inden vi går i gang, sørger vi for at udbedre de dele af facaden, der eventuelt er beskadiget, dvs. revner i sokkel og murværk.

Hvis du ønsker at bibeholde en muret facade, hvor man kan se stenene, er det oplagt at nøjes med en fugning, hvor vi går samtlige fuger igennem og tætner. Herefter vil alle mursten atter ligge sikkert og stabilt mange år frem, ligesom grimme huller ikke skæmmer facaden længere.

​Hvis du ønsker, at man stadig skal kunne se strukturen mellem mursten og fuger, kan du vælge en filtsning, hvor vi påfører muren et helt tyndt mørtellag – man kan se de svage aftegninger af de strøg, vi laver, men selve murstenene er dækket. Det ændrer facaden meget med denne facaderenovering, idet du nu kan vælge en helt ny farve.

​Med vandskuring gør vi det samme, blot med et lidt tykkere lag, der giver en mere lukket overflade, hvor man kun svagt aner murstenene indenunder.

Hvis du vælger en pudsning, kan du også vælge en helt ny facade, idet denne type facaderenovering tildækker facaden helt i et jævnt lag, hvor man ikke kan se murstenen indenunder.

En facaderenovering er også godt for pengepungen

Uanset hvad du vælger, er det som at få et nyt hus. Og så er der faktisk fradrag for arbejdslønnen til facaderenovering med det genindførte håndværkerfradrag – læs mere på SKATs hjemmeside

Så der er mange fordele, også for økonomien, med en facaderenovering:

  • Dit hus stiger i værdi med et markant forbedret udseende
  • Din varmeregning bliver mindre – fordi varmen bliver inde
  • Din risiko for bærende skader minimeres
  • Dit indeklima forbedres – ingen svampeproblemer
  • Du kan trække udgifterne til arbejdslønnen fra i skat

Få et tilbud på facaderenovering i dag

Hver dag kører Murermester Morten Madsen ud i Jægerspris, Frederikssund og Ballerup for at lave facaderenovering, og kommer naturligvis gerne forbi for at lave et uforpligtende tilbud – kontakt os enten via formularen herunder, eller ring til os på tlf. 23 29 26 42 – så er vi på vej!

- Vi er din murermester i Roskildeområdet, København og Nordsjælland