+45 23 29 26 42 info@murermestermm.dk

Facaderenovering

Årets murer 2019 af

Anmeld Håndværker

Årets murer 2019 af

Anmeld Håndværker

Har det danske vejr taget hårdt på dine murer?

FACADERENOVERING VED JÆGERSPRIS, BALLERUP & FREDERIKSSUND

Trænger din ejendom til en facaderenovering? Så er det Murermester Morten Madsen, der er den bedste til at løfte opgaven.

Få lavet din facaderenovering af en professionel murermester

Når det danske vejr har ramt husfacaderne gennem en årrække, står de ikke lige så flot, som de har gjort. Vind og fugt og klimapåvirkninger er hårdt ved enhver facade, og med tiden vil du måske opleve, at din facade slår revner og bliver utæt. Det kan koste dyrt både i varmekroner og i mere alvorlige skader, hvis først kulde har fået lov at give grobund for fugt- og svampeskader.

Som professionel murer kan Murermester Morten Madsen både genskabe din facade og samtidig sikre, at den holder som klimaskærm og sikrer dit hus mange år fremover. En facaderenovering er en investering i ejendommens værdi, og ovenikøbet kan du glæde dig over et hus, der står flot og velplejet.

Vi udfører facaderenovering på alle typer facader, typisk:

  • Murede husfacader
  • Udestuer
  • Læhegn/mure
  • Garage
  • Carporte
  • Skure

Hvilken facaderenovering ønsker du?

Som professionel murermester kan vi udføre alle typer facaderenovering, og vi vejleder gerne om, hvad der passer bedst til netop din ejendom. Men det er op til dig at vælge, om du ønsker en markant ændring af facaden eller gerne vil bibeholde husfacaden i nuværende stil.

 

Vi udfører facaderenovering som:

  • Fugning
  • Filtsning
  • Vandskuring
  • Pudsning
Inden vi går i gang, sørger vi for at udbedre de dele af facaden, der eventuelt er beskadiget, dvs. revner i sokkel og murværk.

Hvis du ønsker at bibeholde en muret facade, hvor man kan se stenene, er det oplagt at nøjes med en fugning, hvor vi går samtlige fuger igennem og tætner. Herefter vil alle mursten atter ligge sikkert og stabilt mange år frem, ligesom grimme huller ikke skæmmer facaden længere.

​Hvis du ønsker, at man stadig skal kunne se strukturen mellem mursten og fuger, kan du vælge en filtsning, hvor vi påfører muren et helt tyndt mørtellag – man kan se de svage aftegninger af de strøg, vi laver, men selve murstenene er dækket. Det ændrer facaden meget med denne facaderenovering, idet du nu kan vælge en helt ny farve.

​Med vandskuring gør vi det samme, blot med et lidt tykkere lag, der giver en mere lukket overflade, hvor man kun svagt aner murstenene indenunder. 

Hvis du vælger en pudsning, kan du også vælge en helt ny facade, idet denne type facaderenovering tildækker facaden helt i et jævnt lag, hvor man ikke kan se murstenen indenunder.

Ring på: +45 23 29 26 42

SKRIV TIL OS

– Vi er din murermester i København, Nordsjælland og Roskildeområdet.