- Murermester med 15 års erfaring

Nyt badeværelse ved Frederikssund, Ballerup & Jægerspris

Er drømmen et nyt badeværelse – eller en renovering af badeværelse, som det er i dag? Lad Murermester Morten Madsen skabe dit drømmebadeværelse.

Nyt badeværelse er livskvalitet og sund fornuft

De fleste ældre huse har et badeværelse eller to, man ville have bygget anderledes, hvis man skulle bygge dem i dag. Måske går du og kigger på nogle gamle brune kakler eller røde klinker, du er ved at være lidt træt af? Måske er badekarret utidssvarende og tager bare for meget plads? Og du drømmer om noget lyst og lækkert….? Fat mod. Du kan få lavet et nyt badeværelse, der lever op til præcis dine drømme. Og måske er det slet ikke nødvendigt med et helt nyt badeværelse, men en renovering af badeværelse i stedet?

I gamle dage var badeværelset et rum, man helst var i så kort tid som muligt. Det var funktionelt og intet andet. I dag er et nyt badeværelse et rum til wellness og livskvalitet. Og samtidig kan det indrettes, så det fungerer langt bedre og med energibesparende løsninger. Det er også sund fornuft.

Vi vejleder gerne om nyt badeværelse

Hvis du har gået og tænkt på nyt badeværelse eller renovering af badeværelse et stykke tid, har du sikkert også nogle tanker og ideer til, hvordan du ønsker, det skal se ud. Murermester Morten Madsen har solid erfaring i at lave nyt badeværelse, og vi vil gerne rådgive dig og måske komme med et par løsningsforslag, du ikke selv havde fået øje på?

Vores kunder, der har fået lavet nyt badeværelse og renovering af badeværelse er meget tilfredse, og det er vi selvfølgelig meget stolte af.

Læs gerne anmeldelserne her.

For hver eneste gang, vi laver et nyt badeværelse, får vi endnu flere ideer – og dem lader vi gerne komme dig til gode.

Vi står klar til at give dig et godt tilbud

Du skal tage stilling til:

  • Gulvbelægning – ønsker du fliser, klinker, trægulve?
  • Vægbeklædning – skal det være filtsede vægge, murede vægge, drømmer du om opsætning af klinker eller fliser – eller forskellige kombinationer?
  • Loftbeklædning – skal vi montere spots, trælofter, gipslofter – eller?
  • Sanitet – råhvidt, skjult cisterne, nedsænket vask, porcelæn, granit – fritstående armaturer?
  • VVS-løsninger – vi kan bygge en separat brusesektion, vil du mulighed for kar eller jacuzzi – og skjulte rørføringer?
  • Øvrigt murværk – vi kan bygge halvmure til opdeling af rummet – hvordan ønsker du tilpasning omkring vinduer og døre?

​Hvordan skal et nyt badeværelse se ud?

Når du skal til at tænke på nyt badeværelse – eller renovering af badeværelse, er der mange vagmuligheder og beslutninger. Ønsker du det minimalistisk, råt, funktionelt, moderne, romantisk, naturligt?

​Lad os drøfte nyt badeværelse og drømme i dag

Vi håber, vi har sat dig i gang med at drømme videre – og vi kommer gerne ud for at tale konkret med dig om nyt badeværelse eller renovering af badeværelse. Dagligt kører vi ud med murerbilen i Jægerspris, Frederikssund og Ballerup, og kommer gerne forbi dig – kontakt os enten via formularen her på siden, eller ring til os på tlf. 23 29 26 42 – så kan nyt badeværelse blive en realitet.

- Vi er din murermester i Roskildeområdet, København og Nordsjælland