+45 23 29 26 42 info@murermmaps.dk

Totalentreprise

Årets murer 2019 af

Anmeld Håndværker

Årets murer 2019 af

Anmeld Håndværker

Når du ikke selv vil tage ansvaret for tidsplanen mellem håndværkerne!

TOTALENTREPRISE NÆR BALLERUP, FREDERIKSSUND & JÆGERSPRIS

​Ønsker du det hele i samme høje kvalitet? MurerMM ApS står gerne for din totalentreprise.

Det er meget nemmere for dig med en totalentreprise
De fleste kender til at stå med et større byggeprojekt, hvad enten det er renovering eller nybyggeri, og have svært ved at holde overblikket. For hvor skal man starte? Og hvilke håndværkere skal man kontakte? Og hvordan med planlægningen?

Du kan vælge at kontakte fem forskellige håndværkere, og selv stå med hele koordineringen. Men hvor blev mureren af? Og skulle han til før eller efter tømreren? Og elektrikeren – han vil gerne ind mellem VVS’eren og maleren – og… Og dér går tagmanden og kan ikke komme videre, før elektrikeren er færdig, men han venter på VVS’eren… Det kan meget nemt blive kaotisk. Og koste dig nogle dumme og dyre ventedage.

Du kan også vælge at lade MurerMM ApS stå for din totalentreprise. Så er det meget nemt. Du har én kontakt. Han koordinerer det hele og har lige så dygtige samarbejdspartnere, som hans egen faglige kunnen kræver. Du får én samlet pris, og det bliver ikke dyrere af, at vi kan planlægge det, så de forskellige håndværkere kan komme til, præcis når de skal. Tværtimod. Det kalder vi totalentreprise med høj kvalitet. Og til tiden.

Vi står for totalentreprise i alle dine projekter

Hvad enten du står med en mindre renovering, der kræver flere forskellige fagfolk, eller du står med et nybyggeri, hvor alle typer håndværk er i spil, står vi gerne for hele totalentreprisen. Med 15 års erfaring og 5 år som selvstændig murermester, har vi solid ekspertise og altid med fokus på den bedste kvalitet.

​De kunder, vi har løst opgaver for, er alle meget tilfredse, og det er vi naturligvis stolte af. Læs gerne anmeldelserne her. Men det kommer vi ikke sovende til, og ingen huse er bygget af folk, der lå på laurbærrene. Vi vil gerne ud at lave netop din totalentreprise, og selvfølgelig rådgive og vejlede dig inden.

En totalentreprise kan være enten badeværelse, køkken eller et helt hus – gammelt som nyt, og involverer typisk flere eller alle typer håndværkere:

  • Murer
  • Tømrer
  • Maler
  • VVS’er
  • Elektriker
  • Tagdækker
  • Anlægsgartner
  • m.fl.

Lad os drøfte dit behov for totalentreprise

Vi kører dagligt ud fra Jægerspris til Frederikssund og Ballerup, og vi vil meget gerne komme forbi for at drøfte dit behov for en totalentreprise. Du skal være helt tryg ved både tidsplan og pris, og derfor vil vi gerne i dialog for at kunne give dig det skarpeste tilbud på en totalentreprise i den bedste kvalitet. Kontakt os enten via formularen her på siden, eller ring til os på tlf. 23 29 26 42 – måske er vi lige ude at lægge sidste hånd på en totalentreprise, så læg gerne en besked, og vi vender tilbage

Ring på: +45 23 29 26 42

SKRIV TIL OS

– Vi er din murermester i København, Nordsjælland og Roskildeområdet.