– Murermester med mere end
20 års erfaring

Nomineret til årets murer igen i 2019!
– Læs alt om nomineringen her

Kære redaktion

Findes ÅRETS HÅNDVÆRKER™ 2019 i Jægerspris?

Lokal murer finalist til ÅRETS HÅNDVÆRKER™ 2019
Når kåringerne af ÅRETS HÅNDVÆRKER™ 2019 finder sted i Cirkusbygningen i København, vil også Region Hovedstaden være godt repræsenteret til det stort anlagte awardshow. Murermester Morten Madsen, der har hjemme i Jægerspris, er nemlig finalist i kategorien Årets Murer (0-4 ansatte).
Virksomheden er blandt de i alt 138 håndværksfirmaer fordelt på 23 forskellige kategorier, som har fået bedst respons fra kunderne det seneste år på anmeldelsesportalen anmeld-haandvaerker.dk, der danner baggrund for kåringerne af ÅRETS HÅNDVÆRKER™ 2018.

Bliver Murermester Morten Madsen Årets Murer?
Når Murermester Morten Madsen træder ind i Cirkusbygningen til ÅRETS HÅNDVÆRKER™ 2019, er det ikke helt nyt for ham. Den unge murermester stod nemlig i samme situation sidste år, hvor han også var finalist i kategorien Årets Murer (0-4 ansatte). Det gør dog ikke gentagelsen mindre imponerende, og af samme årsag vækker den glæde hos Morten Madsen:

Jeg er utrolig stolt af finalepladsen. Hos Murermester Morten Madsen går vi meget op i kvalitet, god dialog og forståelse for kunderne. Vi forsøger altid at gøre vores bedste lige fra første snak til færdigt resultat, så det her betyder meget”, fortæller Morten Madsen.

Perfektionisme giver høj kundetilfredshed
Spørger man Anne Halvorsen, der er Morten Madsens kone og assistent i virksomheden, om årsagerne til den store kundetilfredshed, påpeger hun sin mands perfektionisme. Den får de dygtige ansatte til at yde deres bedste, hvilket resulterer i yderst tilfredse kunder:

Morten er super dygtig og meget perfektionistisk. Han lever og ånder for virksomheden, og han lægger også stor vægt på, at de ansatte leverer godt arbejde hver eneste gang”, forklarer Anne Halvorsen.

Den høje grad af perfektionisme kommer i særdeleshed til udtryk i Murermester Morten Madsens kundeanmeldelser på anmeld-haandvaerker.dk, hvor firmaet får flotte ord som ”det har været professionelt fra start til slut” og ”det færdige produkt ser fantastisk ud” samt høje karakterer i anmeldelserne.

Det går fremad for håndværkerne
De tusindvis af håndværksfirmaer, som er tilmeldt anmeld-haandvaerker.dk, vurderes løbende af deres kunder på parametrene aftale, kommunikation, pris, tilfredshed og oprydning. Og her kan der ses en tydelig positiv udvikling”, fortæller Peter Birkelund, der er medstifter af bygogbolig.dk, som står bag både www.anmeld-haandvaerker.dk og awardshowet ÅRETS HÅNDVÆRKER™:
Det er nu syvende år vi afholder awardshowet – og igen kan der spores fremgang på flere parameter. Tilfredsheden hos kunderne var sidste år 4,79 – og i år er den steget til 4,80. Samlet set er gennemsnittet fortsat 4,77 som var rekorden fra sidste år. Det går fortsat fremad for håndværkerne, som stadigt bliver bedre til at levere den gode serviceoplevelse hos kunderne”.

Glæder sig til et fantastisk awardshow
Morten Madsen fra Murermester Morten Madsen fortæller om firmaets forventninger:
Vi håber, at vi vinder, men vi ved, at vi har stærke konkurrenter. Uanset udfaldet glæder vi os til et fantastisk awardshow, hvor vi støtter op og hepper på hinanden i hele branchen”.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Smid os et par linier om din opgave, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Byggeriets Ankenævn
Lautrupvang 2

2750 Ballerup

E-mail: info@byggerietsankenaevn.dk
Hjemmeside:
www.byggerietsankenaevn.dk

Vi står klar til at give dig et godt tilbud

Læs mere
Læs mere
Læs mere
Læs mere

– Vi er din murermester i København, Nordsjælland og Roskildeområdet.