- Murermester med 15 års erfaring

Kære redaktion

 

Findes ÅRETS MURER 2017 i Jægerspris!?

Lokal murer finalist til ÅRETS HÅNDVÆRKER™ 2017
Det er en glad Morten, der har modtaget nyheden om, at Murermester Morten Madsen er finalist til ÅRETS HÅNDVÆRKER™ i kategorien Årets Murer. Vinderne af den eftertragtede pris kåres 4. april 2017 i Cirkusbygningen i København. ”Vi knokler hver dag for at yde en god service, så vi er naturligvis stolte over den anerkendelse, som ligger i finalepladsen,” siger Morten.

Når kåringerne af ÅRETS HÅNDVÆRKER™ 2017 finder sted tirsdag d. 4. april i Cirkusbygningen i København, vil også Frederiksundsområdet være godt repræsenteret til det stort anlagte awardshow. Murermester Morten Madsen, der har hjemme i Jægerspris, er nemlig finalist til ÅRETS HÅNDVÆRKER™ 2017 i kategorien Årets Murer.

Knokler hver dag for at yde god service
Virksomheden er således blandt de i alt 102 håndværksfirmaer fordelt på 17 forskellige kategorier, som har fået bedst respons fra kunderne det seneste år på anmeldelsesportalen anmeld-haandvaerker.dk, der danner baggrund for kåringerne af ÅRETS HÅNDVÆRKER™ 2017.
– Vi knokler hver eneste dag for at yde en god service over for kunderne. Derfor er vi naturligvis glade for og stolte over den anerkendelse, som nomineringen til ÅRETS HÅNDVÆRKER™ 2017 er udtryk for, fortæller Morten, som står i spidsen for Murermester Morten Madsen.

Det går fremad for håndværkerne
De tusindvis af håndværksfirmaer, som er tilmeldt anmeld-haandvaerker.dk, vurderes løbende af deres kunder på parametrene aftale, kommunikation, pris, tilfredshed og oprydning. Og her kan der ses en tydelig positiv udvikling, fortæller Peter Birkelund, der er medstifter af bygogbolig.dk, som står bag både www.anmeld-haandvaerker.dk og ÅRETS HÅNDVÆRKER™ 2017:
– Det er nu sjette år i træk, med fremgang på alle parametre i karakterskalaen. Og hvor det samlede karaktergennemsnit sidste år lå på 4,74, er vi i år helt oppe på 4,77. Det går med andre ord fremad for håndværkerne, som bliver stadigt bedre til at levere den gode service, der giver positiv feedback fra kunderne.

Ser frem til den store aften
Morten fra Murermester Morten Madsen fortæller om firmaets forventninger:
– Vi ser frem til en fantastisk aften i Cirkusbygningen og håber selvfølgelig, at vi kommer til at stå på scenen som vindere af prisen som Årets Murer. Det bliver spændende at se, hvordan det falder ud.

 

Byggeriets Ankenævn
Lautrupvang 2
2750 Ballerup

E-mail: info@byggerietsankenaevn.dk
Hjemmeside: www.byggerietsankenaevn.dk

Vi står klar til at give dig et godt tilbud

- Vi er din murermester i Roskildeområdet, København og Nordsjælland